Thermotic FlytunderställVi säljer nu Thermotic Flytunderställ


Thermotic Flytunderställ har hög flytkraft och är mycket varma, smidiga och otroligt lätta.

För alla som vistas på eller invid öppet eller fruset vatten. Plaggen har mycket effektiva andningsegenskaper. Dvs att kondens och fukt går ut i ytterplagget. Flytunderställen fungerar utmärkt som varma thermounderkläder i alla sammanhang.

Användaren väljer själv vilka ytterkläder man vill ha utanpå beroende på aktivitet - exempelvis långfärdsskridskor, snöskoter, sportfiske, garnfiske, kanot, båt, segling, under torrdräkter och vadarbyxor. etc.

Flytunderställen Float Underwear har var för sig tillräcklig hög flytkraft oavsett vilka ytterkläder som används. För att fördröja nedkylning i kallt vatten rekomenderas att man både har thermoflytinnerbyxa och thermoflytinnertröja eller thermoflytinnerväst.

Har man hamnat i vattnet är det mycket lättare att ta sig upp med dessa flytplagg jämfört med vanliga kläder och man bör behålla flytplaggen på till man har möjlighet att värma sig, därför att flytplaggen har en viss våtdräktsfunktion.

Flytunderställen kan hanteras i vatten precis som man själv vill. Man rör sig och simmar obehindrat i alla lägen. Barn och ej simkunniga kan i vissa situationer komplettera med en räddningsväst eller uppblåsbar väst. För att Du ska kunna känna dig säker och trygg med Flytunderställens funktion, rekommenderar vi alla att prova dom i vatten så snart tillfälle ges.

En människa klarar sig mycket kort tid i kallt vatten. Float Underwear fungerar ungefär som en våtdräkt och ökar väsentligt överlevnadsmöjligheterna i kallt vatten.

OBS! Öppet köp 14 dagar.


Float Underwear - thermo flytinnertröja


En mycket varm, lätt och smidig thermoflytinnertröja från Thermotic med mycket hög flytkraft och mycket bra andningsegenskaper.

Insvängd modell med hög krage som går långt ned med antiglidresår i midjan för bästa passform. Ytter- och innertyg samt muddar i nylonmaterial. Kraftig hel tvåvägsdragkedja.

Float Underwear - thermo flytinnerväst


En mycket varm, lätt och smidig thermoflytinnerväst från Thermotic med mycket hög flytkraft och mycket bra andningsegenskaper.

Insvängd modell med hög krage som går långt ned med antiglidresår i midjan för bästa passform. Ytter- och innertyg samt muddar i nylonmaterial. Kraftig hel tvåvägsdragkedja.


Float Underwear - thermo flytinnerbyxa


En mycket varm, lätt och smidig thermoflytinnerbyxa från Thermotic med mycket hög flytkraft och mycket bra andningsegenskaper.

Hög byxa som går upp över ryggslutet och höfterna. Insvängd modell med antiglidresår i midjan för bästa passform. Ytter- och innertyg samt muddar i nylonmaterial. Kraftig gylfdragkedja framtill.